Schrijf je in voor het spaarprogramma iClean FAN, spaar automatisch voor mooie rewards en ontvang bij inschrijving gratis de eerste digitale voordeelvoucher Platina voor Zilver!

Die is vast in de pocket!

iClean Carwash introduceert een nieuw spaarprogramma
Bezoekers van iClean Carwash in Deventer profiteren van extra voordeel met het vernieuwde spaarprogramma ‘iClean FAN’. Het spaarprogramma maakt gebruik van een unieke combinatie van online en offline technologie met de koppeling van kentekenregistratie bij iedere wasbeurt en de online app Wallet.

 

 

Door het kenteken te koppelen met het e-mailadres wordt iedere wasbeurt geregistreerd. Gespaard voordeel kan via een voucher in de app Wallet eenvoudig worden ingewisseld. De unieke combinatie van kentekenregistratie en e-mailadres maakt het mogelijk om automatisch te sparen, bij elk bezoek aan iClean Carwash Deventer. iClean Fan biedt gemak en voordeel. Je wordt door middel van een pop-up en een e-mail automatisch op de hoogte gebracht van de gespaarde vouchers.

 

Zo werkt het
Bij ieder bezoek wordt het kenteken automatisch gescand. Hierdoor spaart de bezoeker automatisch voor extra voordeel. Via een e-mail wordt de bezoeker op de hoogte gebracht van het gespaarde voordeel. De voucher kan eenvoudig worden ingewisseld met de Wallet app. Na inschrijving profiteren bezoekers direct van een voucher waarmee zij het uitgebreide Platina wasprogramma ontvangen voor de prijs van Zilver. Vervolgens ontvangt de bezoeker deze voucher na iedere vijfde wasbeurt. Ook wordt de bezoeker verrast met een speciaal verjaardagscadeau en extra voordeelacties per e-mail.

Alle voordelen op een rijtje:

– Bij inschrijving ontvang je een voucher voor wasprogramma Platina voor de prijs van Zilver;
– Bij 5 x wassen, automatisch een voordeelvoucher Platina voor de prijs van Zilver, uw voordeel € 6,-
– Gratis Platina Pakket na 15x wassen;
– De gespaarde vouchers zijn 31 dagen geldig;
– Mooi verjaardagscadeau;
– Melding bij speciale acties.

Meld je nu aan!